Om oss

Välkommen till en sida som ska hjälpa dig att bli en bättre byggare. Idag så ser man att folk i gemen renoverar mer och är beredda att lägga mer pengar på sina hem än vad som tidigare var fallet. Många väljer att göra detta på egen hand och många gör det utan några förkunskaper. Det är en fråga som kan bli kostsam.

Målet med den här sidan är att ge konkreta tips och goda råd som leder till säkrare, billigare och bättre renoveringar. Ett annat mål med sidan är att ingjuta mod i våra läsare. Det är roligt att bygga och det är extremt tillfredsställande att ro ett projekt – från start till mål – i land. Samtidigt dock: alla projekt är inte för alla.

Med Rot-avdraget tillgängligt så har man idag ett exceptionellt bra läge att anlita professionell hjälp till ett rabatterat pris. Den utvägen borde fler välja. Vissa projekt kräver en professionell hand och där man som privatperson tjänar på att direkt öppna plånboken. Det handlar lite om devisen om att bättre fly än illa fäkta.

Vi ska gå igenom kring hur Rot fungerar, vilka projekt som kräver professionell hjälp och hur du ska agera för att säkerställa att det företag du anlitar också håller den kvalitet du har rätt att förvänta dig. Kort sagt, vi ska skriva om allt som rör bygg- och renoveringsfrågor och vi ska göra det ur alla tänkbara perspektiv. Välkommen!