Kategorier
Bygg

Byggfirma i Nyköping snickrar både stort och smått

Med glädje löser en byggfirma i Nyköping alla uppdrag de åtar sig. Det finns inga för små eller för stora uppdrag för firman, alla uppdrag är välkomna.

Det enda Ella tjatade om var att få en likadan lekstuga som bästisen Olle hade. Victor suckade, han ville ju vara den bästa pappan i världen, men han var också en pappa med tummen mitt i handen, så han kunde inte bygga en lekstuga som Olles pappa hade gjort.

De hade funderat på att köpa en färdig lekstuga, men de skulle inte få in den på tomten. Deras tomt låg bakom huset mot grannarnas tomter. Det var bara en smal gångväg, ungefär en bred som en skottkärra bredvid huset för att komma till baksidan. Det bästa vore om man kunde hitta en byggfirma som kunde komma och bygga upp lekstugan på baksidan.

Nyköpings bästa byggfirma för alla uppdrag

Måla den kunde frun och han göra, hon hade ett grymt öga för inredning. Själv var han bättre på att programmera datorprogram. Han satte sig vid datorn och sökte efter en byggfirma som kunde åka ut till Harg och fixa en lekstuga. Det borde inte vara så svårt, tänkte han.

Det fanns en byggfirma i Nyköping som tog sig an både stora och små uppdrag. Det var perfekt tänkte Victor och skickade en mailförfrågan till dem. Förhoppningsvis skulle hans lilla Ella snart få sin önskade lekstuga på tomten. Han såg redan fram emot att få bli bjuden på saft och kaka av dottern i lekstugan.